25 év, 25% kedvezmény

Ünnepeljünk együtt az Urbico Mobili 25. születésnapján! Szeretnénk, ha Te is velünk örülnél, ezért egész márciusban minden termék extra 25% kedvezménnyel vásárolható meg.

Ismerj meg minket jobban!

Az Urbico Mobili olasz bútor kis- és nagykereskedés 1994 február 28-án, 25 éve alapult meg.

Vállalkozásunk folyamatosan fejlődik, bővül, de alapértékeinket mindig szem előtt tartjuk: minőség, ügyfélközpontúság, szakértelem. Emellett mindig igyekszünk a legújabb trendeknek és ízléseknek megfelelő módon kialakítani termékválasztékunkat. Olasz partnereinkkel napi szinten kapcsolatban vagyunk, teherautóink hetente szállítanak, évente többször ellátogatunk a legnagyobb olasz bútor kiállításokra.

Olasz bútorok
Dunn ágy

Boldogak vagyunk, hogy 25 év alatt több ezer ügyféllel dolgozhattunk együtt, akik jellemzően maximálisan elégedettek voltak. Visszatérő vásárlóinknak extra kedvezményeket, színes katalógusokat és lakberendezési tanácsadást adunk.

Ünnepeljünk együtt az Urbico Mobili 25. születésnapján! Szeretnénk, ha Te is velünk örülnél, ezért egész márciusban minden termék extra 25% kedvezménnyel vásárolható meg.

Mire kapsz 25% kedvezményt?

Most minden termékre. Egész évben vannak akcióink, de most egész márciusban az összes termékünket 25%-kal olcsóbban rendelheted meg.

Hogyan tudod megrendelni?

Az első lépés, hogy a termékek menüpontnál megnézheted és kiválaszthatod a számodra érdekes termékeket. Ezután a kapcsolat munüpontnál megírhatod nekünk, hogy melyek ezek a termékek. Ha bármilyen elképzelése van, pl. szín, huzat anyaga, darabszám, méret, azt is itt tudod megírni nekünk. Az üzenetedet feldolgozzuk, és pár napon belül küldjük a kedvezményes ajánlatot a megadott email címre.* Ekkor eldöntheted, hogy melyik terméket szeretnéd megrendelni, és esetleg melyiket nem. Ha bármi kérdésed van, azt a kapcsolat menüpontban megadott email címen vagy telefonszámon fel tudod tenni. A választásban mindig szívesen segítünk!

Szállítást és szakszerű összeszerelést is ajánlunk a termékekhez (fix 16 000 Ft), amely esetén 2 év garanciát is adunk minden termékre. Várjuk szíves megkeresésedet!

Az Urbico Mobili csapata


*A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze, és minden márciusban megrendelt termékre érvényes.

Matera