Ditre Italia újdonságok 2018

A Ditre Italia termékei minden évben nagyon népszerűek kínálatunkban nem csak azért, mert nagykereskedőként a legkedvezőbb áron nálunk vehetők meg a Ditre ülőgarnitúrák, kanapék, ágyak, fotelek, hanem mert a gyártó minden évben előrukkol új, vonzó bútorokkal.

A 2018-as év új termékei közül kiemelnénk 3 dizájn ülőgarnitúrát (Althon, Kailua és Nevyll), 2 fotelt (Cut és Nathy), illetve 2 különleges kiegészítő bútort (Aulos, Erys), amelyek az utánozhatatlan Ditre stílus mellett továbbra is képviselik a minőségi anyagokat és tartósságot valamint a hihetetlen kényelmet.

A 2018-as új kollekcióbó talán a kanapék a legnépszerűbbek. Nem is csoda, hiszen az olasz gyártóhoz méltóan ezek stílusa és minősége (tartóssága, nívója) is az öt csillagos katekóriába tartoznak.

Nálunk mindegyik kanapé személyre szabható: több verzió választható, méghozzá több száz prémium minőségű szövet vagy bőr huzattal (A minták megtekintéséhez kattintson a szavakra).

Althon

Alacsony (Althon low), illetve magas háttámlájú (Althon high) 2 személyes kanapé - Részletek

Althon Althon

Kailua


Egy L-alakú ülőgarnitúra kiegészítő puffal (Kailua), illetve sarok ülőgarnitúra 2 kiegészítő fotellel - Részletek

Kailua Kailua

Nevyll

L-alakú 3 személyes (Nevyll high), illetve 2 szeméyes ülőgarnitúra (Nevyll low) - Részletek

Nevyll Nevyll

A modellek most a nyáron jöttek ki, és máris kapható nálunk, méghozzá a legkedvezőbb nagykereskedelmi áron. Azonnali kedvezményekért kérjen ajánlatot bármelyik bútorra!

Fontos szempont a gyártónál, hogy a kollekció bútorai jól illjenek egymáshoz, így tehát az új fotelek is stílusban és anyagban (ugyanúgy választható szövet vagy bőr) jól passzolnak a kanapékhoz, illetve a kiegészítőkhöz.

Cut

Prémium fotel - Részletek

Nathy

Prémium fotel - Részletek

Cut

Cut

Nathy Nathy

A gyönyörű bútorok mellett természetesen szükség van jól kiválasztott kiegészítőkre is. A Ditre Italia legújabb kiegészítői mostantól nálunk is kaphatók (nagykereskedelmi áron), így lesz teljes a berendezés.

Aulos

Üveges kisasztalok - Részletek

Aulos Cut fotellel

Aulos

Erys

Kisasztalok és puffok - Részletek

Erys Erys

És nézzük meg jobban! A bútorok mellett egyéb Ditre kiegészítői láthatók, amivel a modern lakberendezés könnyű, a szobánk pedig egyedi és irigylésreméltóan elegáns lesz. Szőnyegek, lámpák, kiasztalok, komódok, konzolok széles választékából válogathat új ülőgarnitúrája vagy hálószoba bútora mellé.