Miért válasszon bennünket?

Az olasz bútorok régi ismerőjeként, sőt szerelmeseként - két évtizedes nagykereskedelmi tapasztalattal - az olaszbutorok.hu csapata örömmel áll rendelkezésére klasszikus és modern bútorok széles palettájával. Az olasz gyártók széles körével állunk sokéves, közvetlen, napi kapcsolatban, így mindig a legújabb trendeket, a legszélesebb választékot és a legjobb ötleteket tudjuk Önnek kínálni.
Mivel az elmúlt két évtizedben a magyarországi „olaszbútor" forgalmazók nagy részét mi láttuk el, és látjuk el jelenleg is importtermékekkel, természetesen a legkedvezőbb árat, a legjobb ár-érték arányt is nálunk találja meg.


Azért, hogy Önnek öröm legyen a tervezgetés, lakberendezési tanácsadással, teljes körű ügyintézéssel, szállítással és szakértő szereléssel várjuk vásárlóinkat. Megígérhetjük, hogy egészen más élmény lesz nálunk bútort vásárolni, mint a bútor nagyáruházak személytelen megoldásait választva.


Ha még nem határozta el magát, vagy nincs meg a végső lökés a gyönyörű és tartós olasz bútorok választására, van néhány javaslatunk: 

  • Olvassa el a Made in Italy menüpontunkat!
  • Jöjjön el irodánkba megtekinteni, kipróbálni az olasz minőséget!
  • Vegyen részt ingyenes Katalógus bemutatónkon, ekkor biztosan beleszeret a formákba, színekbe!

Ha szeretne értesülni különleges és akciós ajánlatainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre vagy csatlakozzon Facebook csoportunkhoz!


Köszöjük látogatását és figyelmét! Most már Ön is része az olasz bútorok harmonikus világának.