Rólunk

Nevünk két évtizede összefonódott a minőségi olasz bútorok magyarországi nagykereskedelmével. Cégünk közvetlen, napi kapcsolatban áll számos olaszországi bútorgyártóval, így a legszélesebb termékpalettát és a direkt beszerzésnél kedvezőbb árakat, extra engedményeket tud kínálni a vásárlóknak.

Örömmel állunk partnereink rendelkezésére az ország egész területén a legfrissebb olaszbútor katalógusokkal és árlistákkal, a legújabb szövet-, bőr- és famintákkal, honlapunkon elérhető akciós kínálattal és promóciós ajánlatokkal, széleskörű tapasztalatunk, nyelvtudásunk és kapcsolatrendszerünk előnyeit felajánló személyes tanácsadással.

Ahogy az elmúlt években, úgy ma is hivatásunknak tekintjük a klasszikus és modern olasz bútorok szakértő képviseletét, eljuttatását viszonteladóinkhoz, és rajtuk keresztül minél több elégedett vevőhöz. Hisszük, hogy az általunk forgalmazott nappali-, étkező-, hálószobabútorok és ülőgarnitúrák varázslatos hangulatot visznek az otthonokba, míg az egyedi dizájnú kisbútorok mint például egy formás konzol vagy egy inzarziás kisvitrin sokszor elégedett mosolyt csalnak használóik arcára.

Üdvözlettel, az olaszbutorok.hu csapata