Szolgáltatások

Katalógus bemutató

Amennyiben még nincs konkrét elképzelése, hogy milyen módon varázsolja újjá otthonát, lehetősége van egy 1 órás bemutató keretein belül megismerkedni az olasz bútorok páratlan választékával.
Az olasz bútorok régi ismerőjeként - 20 éves tapasztalattal - tematikusan bemutatjuk a modern és klasszikus bútorválasztékot, így a személyes tanácsadás során egy óra alatt áttekintheti minden jelentős olasz bútorgyártó legfrissebb katalógusát, a minta bútorokat, szín- és anyagmintákat.
Kérje kötelezettség nélküli, ingyenes katalógus bemutatónkat! Várjuk Gát utcai bemutatótermünkben egy finom olasz kávéval.

Lakberendezési tanácsadás

Segítünk megtalálni kedvenc olasz bútorait otthonába. Szakembereink az Önnek megfelelő időpontban felkeresik Önt otthonában, majd megismerve elképzeléseit, a helyszínen adnak tanácsot, ötleteket a bútorok stílusára, színére, formájára, elrendezésére, illetve a legkedvezőbb beszerzési forrásra. A tanácsadás során:
- Segítséget kaphat, hogy az Önnek tetsző termékek mely gyártónál rendelhetők a legjobb ár-érték arányban.
- Azonnali árkalkulációt kaphat a kiválasztott bútorokra extra kedvezményekkel.
- Konyha rendelés esetén ingyenes előzetes helyszíni felmérést, tervezést biztosítunk.

Házhoz szállítás

A nálunk vásárolt termékeket az áru beérkezését követő 48 órán belül - rugalmasan, hétvégén is - kiszállítjuk a Vásárló lakására.

Szerelés

Az árukat a helyszínen teljes körűen, nagy gyakorlattal összeszereljük, így elkerülhető a szakszerűtlen összeszerelésből adódó későbbi reklamáció.

Garancia

Bútorainkra 12 hónapos teljes körű jótállást biztosítunk.